Workshop

Mindennapi munkám mellett szívesen vezetek be lelkes érdeklődőket a kerámia világába. Több lehetőség közül is választhatnak, irányított foglalkozáson is részt vehetnek, de ha egyedi ajándék elképzelésük van, az is megvalósítható. Az iskolások eljöhetnek egyedül, vagy szülőkkel. A felnőttek akár egyedül, vagy gyerekekkel.

 

Szakkör gyermekeknek:

Szerda/17:00-19:00 között.


Szakkör felnőtt illetve vegyes csoportoknak
:

Péntek/17:00-19:00 között
Szombat/10:00-13:00

A workshopokon egyszerre max. 6 fő tud részt venni.


Árak:

Gyermekeknek 3000 Ft/óra

Felnőtteknek 4000 Ft/óra

Az árban benne van az agyag, a mázazás, az alkotáshoz szükséges eszközök használata. Továbbá a kétszeri magastűzű égetés.

A tárgyak 2-3 hét múlva vihetők el.

Facebook oldalunkon folyamatosan nyomon követhetőek legfrissebb workshopjaink!

Szárnyaljon a fantázia!


Születésnapi foglalkozás gyermekeknek:

7-14 éves korig

 

 

 

Születésnapi foglalkozás gyermekeknek:

Résztvevők száma max. 10 fő

7-14 éves korig.

Igazán különleges élményt szeretne adni gyermekének és barátainak? Úgy gondolom, hogy minden lurkóban ott van a kreativitás, ami ha kellő teret kap, örömmel tölti el a résztvevőket. Biztos vagyok benne hogy egy ilyen foglalkozás maradandó élmény nem csak az ünnepeltnek, hanem a barátainak is. Érdekes és színes feladatokkal várom a kedves jelentkezőket.

Kreatív csapatépítés:

Résztvevők száma max. 10 fő

Kipróbálná magát a csapat egy új helyen, új feladatok megoldása közben? Esetleg kilépnének az iroda falai közül, és kiengednék a fáradt gőzt? Tökéletes lehetőséget nyújt erre az OXID Studio barátságos környezete. A foglalkozás menete minden esetben teljesen testreszabott.

 

 

Copyright © 2020 OXID STUDIO